Καλως ήρθατε στην ιστοσελίδα Κουλούρι βλαχόπουλος   Click to listen highlighted text! Καλως ήρθατε στην ιστοσελίδα Κουλούρι βλαχόπουλος Powered By GSpeech
03 Φεβρουάριος 2018

Η ιστορία μας....

637 φορές

Η ιστορία μας....

Για να μιλήσουμε για την ιστορία μας θα γυρίσουμε το χρόνο πίσω στο 1922, όταν ο προπάππους μας Παναγιώτης έχοντας 2 αρτοποιεία εγκαταλείπει την Αρκαδιούπολη (Λουλέ Μπουργκάς) της Μικράς Ασίας και μαζί με την οικογένειά του μετακινείται στην Καβάλα (Ποταμούδια).

Εκεί ανοίγει το πρώτο μας αρτοποιείο στην Ελλάδα τα οποίο λειτουργεί για 6 χρόνια.

Στη συνέχεια –το 1928- κατευθύνονται και εγκαθίστανται στις Σέρρες όπου ξεκινούν τη λειτουργία 2 αρτοποιείων. Το ένα ξεκίνησε να λειτουργεί στην περιοχή - Ατ-Παζάρ - σημείο όπου γινόταν η ζωοπανήγυρη της πόλης, - και παρέμεινε σε λειτουργία μόνο για 1 χρόνο.


 Το δεύτερο αρτοποιείο ξεκίνησε να λειτουργεί στην οδό Δυτικής Θράκης το οποίο και παραμένει στο ίδιο σημείο μέχρι σήμερα, 89 χρόνια μετά, έχοντας πλέον την 5η γενιά της οικογένειας Βλαχόπουλου να εξελίσσει συνεχώς την πατροπαράδοτη τεχνική και ταυτόχρονα να κρατάει αναλείωτες τις γεύσεις και την αγνότητα που κληρονόμησε .

Εμείς η 5η γενιά Βλαχόπουλου προσπαθούμε για το καλύτερο εξελισσόμενοι συνεχώς. Εκτιμούμε και ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει.

  • 89 χρόνια Γεύσης & Ποιότητας,
  • 89 χρόνια Παράδοσης & Καινοτομίας,
  • 89 χρόνια Αρτοποιΐα Βλαχόπουλος 


Ενδιαφέροντα

Λουλέ Μπουργκάς

Ιστορικά γνωστό ως Αρκαδιούπολη, είναι πόλη και περιοχή στην Επαρχία Κιρκλαρελί. Σύμφωνα με την απογραφή του 2010 έχει 100.412 κατοίκους και είναι η πολυπληθέστερη πόλη στην επαρχία. 

 To αρτοποιείο μας...

View the embedded image gallery online at:
https://koulourivlahopoulos.gr/company#sigProGalleria2119c85d77

Ο στόχος μας, είναι:

“ Να δημιουργούμε άριστης ποιότητας προιόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, να προσφέρουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση και να παρέχουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον πελάτη μας!”

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 11:47
Super User

Διαφημιστικές υπηρεσίες - Internet

Ιστότοπος: https://diadyktio.gr

Τελευταία άρθρα από τον/την Super User

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πρωϊνές γεύσεις

JoomBall - Cookies

Ποιοι είμαστε...

Η οικογένεια Βλαχόπουλου είμαστε αρτοποιοί εδώ και πέντε γενιές.

Πάντα δίπλα σας καθημερινά νοιαζόμαστε για εσάς και την οικογένειά σας και γι’ αυτό μπορούμε να σας προσφέρουμε ψωμί εξαιρετικής ποιότητας  με ιδιαίτερη γεύση.

Η ιστορία μας μαρτυρά ότι τιμάμε τη μακροχρόνια σχέση μας και επιμένουμε να ζυμώνουμε και να ψήνουμε μόνο με παραδοσιακές μεθόδους, χρησιμοποιώντας  τα αγνότερα υλικά.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech