fournos gonia

Η ιστορία μας….

Η ιστορία μας….

Για να μιλήσουμε για την ιστορία μας θα γυρίσουμε το χρόνο πίσω στο 1922, όταν ο προπάππους μας Παναγιώτης έχοντας 2 αρτοποιεία εγκαταλείπει την Αρκαδιούπολη (Λουλέ Μπουργκάς) της Μικράς Ασίας και μαζί με την οικογένειά του μετακινείται στην Καβάλα (Ποταμούδια).

Εκεί ανοίγει το πρώτο μας αρτοποιείο στην Ελλάδα τα οποίο λειτουργεί για 6 χρόνια.

Στη συνέχεια –το 1928- κατευθύνονται και εγκαθίστανται στις Σέρρες όπου ξεκινούν τη λειτουργία 2 αρτοποιείων.

Το ένα ξεκίνησε να λειτουργεί στην περιοχή – Ατ-Παζάρ – σημείο όπου γινόταν η ζωοπανήγυρη της πόλης, – και παρέμεινε σε λειτουργία μόνο για 1 χρόνο.

Το δεύτερο αρτοποιείο ξεκίνησε να λειτουργεί στην οδό Δυτικής Θράκης το οποίο και παραμένει στο ίδιο σημείο μέχρι σήμερα, 89 χρόνια μετά, έχοντας πλέον την 5η γενιά της οικογένειας Βλαχόπουλου να εξελίσσει συνεχώς την πατροπαράδοτη τεχνική και ταυτόχρονα να κρατάει αναλείωτες τις γεύσεις και την αγνότητα που κληρονόμησε .

Εμείς η 5η γενιά Βλαχόπουλου προσπαθούμε για το καλύτερο εξελισσόμενοι συνεχώς. Εκτιμούμε και ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει.

  • 89 χρόνια Γεύσης & Ποιότητας,
  • 89 χρόνια Παράδοσης & Καινοτομίας,
  • 89 χρόνια Αρτοποιΐα Βλαχόπουλος 

Ο στόχος μας, είναι:

“ Να δημιουργούμε άριστης ποιότητας προιόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, να προσφέρουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση και να παρέχουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον πελάτη μας!”